Nieuwe troef voor Oostende: Bubble Post start met efficiënte & duurzame stadsdistributie

17 Juni 2015

Het Gentse bedrijf , een bedrijf dat op een ecologische manier goederentransport organiseert, breidt zijn activiteiten uit met een vestiging in Oostende. Met een aanstekelijk enthousiasme kwam een team van Bubble Post het bedrijf voorstellen aan de afdeling Groen Oostende. En driewerf hoera: het transport en de distributie van goederen in Oostende kan nu een pak duurzamer! De komst van naar onze badstad luidt een positieve ommekeer in op vlak van distributie, zeker binnen het stadscentrum.

Bubble Post Bubble Post

We zijn ons allemaal bewust van het probleem: onze leefomgeving staat onder druk door duizenden tonnen CO2 die elke dag worden uitgestoten door voertuigen. Een groot deel hiervan op rekening van leveranciers. Dit is dit geen model voor een duurzame toekomst. Bubble Post biedt daarom een oplossing, door 100% ecologisch te leveren.

Bubble Post is gespecialiseerd in first-and-last-mile delivery, en plaatst de stad en zijn inwoner terug centraal. De goederen worden aan de rand van de stad bij Bubble Post afgeleverd waarna ze gesorteerd en gebundeld worden. Het eigen ontwikkeld IT-systeem berekent de meest efficiënte route en voorziet het meest geschikte ecologische voertuig, gaande van bakfietsen, elektrische cargo-fietsen tot elektrische (koel)(vracht)wagentjes.
 

Meer informatie vind je op de website van Bubble Post