The Ostend Street Orkestra

09 Juni 2013

The Ostend Street Orkestra, 12 juni 2015, De Grote Post, The Ostend Street Orkestra, de broeierige energie van een orkest dat worstelt met de dirigent, de rest van de wereld, en ook een beetje met zichzelf ... daar zit muziek in.  

TOSO, een weerbarstig muziekensemble met in haar gelederen een bonte vertegenwoordiging Oostendenaars die kleinVerhaal tijdens haar omzwervingen doorheen de stad wist op te trommelen. Klokvaste percussionist naast nostaligsche ex-drummer, doorrookste bas naast kristalheldere engel. The Ostend Street Orkestra is een experimentele stoofpot van invloeden, niet gehinderd door stijl of genre.

 

kleinVerhaal vroeg niemand minder dan drummer Giovanni Barcella (Moker), zangeres Ilse Duyck (Ilse Duyck Group), trompettist Bart Maris (The Flat Earth Society) en producer Simon Decante (Pura Vida) om het TOSO geluid in goede banen te leiden en een repertoire uit te puren.

 

The Ostend Street Orkestra vindt tien maanden lang onderdak in cc De Grote Post, onder het waakzame oog van Serge Feys (de muzikale spitsbroeder van ARNO).

http://www.kleinverhaal.be/